Użytkownik
Hej, moją też zgubiła... Chyba pisaliśmy ją razem na konsultacjach tydzień po tym jak była na zajęciach, pamiętasz Gosia? ze shwa w których były nazwy państw.... Piszemy do niej jakiegoś maila? Bo ona mi chyba nie oddała, tylko powiedziała że zaliczyłem ;/
Użytkownik
Ja nie pamiętam żebym ją dostał, ale raz nie było mnie na łacinie, może ktoś ją ma? Kasia wiesz coś o tym?
Mi moja ktos podrzucil na niemieckim ale znalezc jej nie moge. i napisalam jej maila o 11.50, nie odpisala a w poludnie przeslala wyniki. Pawel, Ty pisales shwa a ja z Karolina /a/. Moze niech kazdy napisze jej maila?
wysylam jej cos takiego:
Rozmawiałam z osobami które razem ze mną poprawiały quiz na konsultacjach. Są to Paweł Skrabania, Katarzyna Złota i Karolina Juroszek. Wszyscy zaliczyliśmy poprawę, natomiast żadne z nas nie ma uwzględnionej z niej oceny. Prosimy o wpisanie wyników z tych kartkówek i wystawienie noty końcowej.
Użytkownik
Znalazłem swoją kartkówkę, pójdę do niej 17.02 i załatwię sprawę... Gosia: poszukaj jej w zeszytach i materiałach z czwartku - ja znalazłem w zeszycie z łaciny/niemieckiego ;p